fr nl

Contact

Mooi, hygiënisch en makkelijk in onderhoud

Wandtegels laten plaatsen door Dave Carbonnelle

Plaatsing van wandtegels en mozaïeken behoort tot onze specialiteit. De reden hiervoor is simpel: wij houden van precies werk waarbij het kleinste detail van groot belang kan zijn en bij wandtegels is dit zeker het geval.

Voor privé of in uw zaak

Wandtegels zijn makkelijk schoon te maken en daarom ideaal om in uw badkamer of toilet te plaatsen van uw huis. Maar er zijn inmiddels ook heel wat moderne wandtegels die perfect zijn om uw living of slaapkamer een schitterende look te bezorgen.

Naast gebruik in uw privé woning zijn wandtegels uiteraard ook vaak gebruikte items bij horecazaken en of voedingswinkels. Dit alles om te kunnen voldoen aan de HACCP voorwaarden.

Metrotegels

Metrotegels zijn wandtegels die men overal kan plaatsen en daarom kunt u ook bij Dave Carbonnelle terecht voor afwerking met deze charmante tegels. De gladde, langwerpige tegels zijn ideaal voor de keuken maar ook uw badkamer zal er schitterend uitzien wanneer u de volledige muur met metrotegels bezet.

Ontdek de oneindige mogelijkheden en neem contact op voor een offerte op maat om uw wandtegels te laten plaatsen regio Oudenaarde!