fr nl

Contact

Uw droomvloer binnen handbereik

Professionele vloerwerken door Carbonnelle Dave uit Oudenaarde

Dave Carbonnelle groeide op in de wereld van betegeling en kwam zo ook zelf in de stiel terecht. Met meer dan 30 jaar ervaring in uitvoering van vloerwerken regio Oudenaarde en plaatsen van wandtegels, wordt elk project dan ook met de grootste finesse uitgevoerd.

Vloertegels

U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van allerhande vloertegels, gaande van natuursteen tot keramiek of parkettegels. Wij vloeren zowel badkamers, livings en keuken maar ook de plaatsing van uw terras of oprit nemen wij voor onze rekening.

Wandtegels

Wandtegels worden vandaag de dag niet enkel geplaatst in badkamers, toiletten of douches maar zelfs in livings en slaapkamers. Kies voor Carbonnelle Dave om uw wandtegels te plaatsen en ontdek ons vakmanschap!

Mozaïek en cementtegels

Mozaïek en cementtegels worden meer en meer toegepast en zijn tijdloos. Bovendien passen ze in elk interieur, gaande van een klassieke fermette tot een moderne villa. Ontdek de ontelbare mogelijkheden en bel meteen voor een gratis offerte!

Zelliges

Zelliges zijn handgemaakte, Marokkaanse kleitegels waar een soort van glazuurlaag werd op geplaatst. Ze beschikken over een prachtige, artisanale uitstraling waar geen enkele andere wandtegel aan kan tippen.

Terrassen en opritten

Ook uw terras en oprit zijn belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Zorg daarom voor passende tegels die één geheel vormen met de stijl van uw woning en contacteer specialist in vloerwerken Carbonnelle Dave!

Hou zeker ook onze facebookpagina in de gaten voor recent uitgevoerde projecten!