fr nl

Contact

Stijlvol en trendy

Dave Carbonnelle, plaatser van cementtegels

Cementtegels ontstonden meer dan 200 jaar geleden in Engeland. Korte tijd later vestigde er zich ook een belangrijke producent van cementtegels in België. De gevolgen hiervan zijn nog steeds zichtbaar want in veel herenhuizen werd dankbaar gebruik gemaakt van deze tegelsoort.

Combinatie tussen modern en klassiek

Wie opteert om een oudere, statige woning te kopen komt veelvuldig cementtegels tegen. In veel gevallen gaat men deze dan ook behouden en vervolgens combineren met een modern, stijlvol interieur. Maar ook nu  nog wordt er door heel wat mensen beslist om cementtegels regio Oudenaarde te laten plaatsen en Dave Carbonnelle helpt u hier graag bij.

Terug in de tijd

De authentieke cementtegels worden nog steeds op traditionele wijze geproduceerd en bijgevolg met de grootste zorg in uw woning of winkel geplaatst. Wie kiest voor cementtegels creëert een retrogevoel binnenin de woning. Desalniettemin zijn deze tegels perfect te integreren in een moderne omgeving.

Ontdek de vele voordelen en de natuurlijke uitstraling van cementtegels en neem contact op met Carbonnelle Dave voor meer info!